DE MUUR AUTOMATIEK

DE MUUR AUTOMATIEK Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Muur Automatiek. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 7:48 Eten waren weer slecht. Patat was slap en geen pindasaus bij gekregen bestelling niet compleet. Kip was ook niet goed. We hebben weer veel weg gegooit. Om dat niet te eten was. We bestellen verlopig niet meer weer.
7 mei 2022 om 14:12 Heel slecht. Kip was koud en slecht. Dit kennen we niet van de muur. We hebben bijna alles moeten weg gooien.
26 apr 2022 om 21:59 Totaal niet geleverd en na ruim 1,5 uur een telefoontje….
10 apr 2022 om 21:21 Snelle bezorging en lekker
10 apr 2022 om 20:34 Altijd goed ,heerlijk gegeten van de MUUR,bedankt voor jullie service
2 apr 2022 om 18:43 Patat was knetter hard en smaakte naar oud vet, de “kipnuggets” waren ook knetter hard en droog, had niks met kip te maken.
27 feb 2022 om 19:56 De snacks van de Muur waren weer lekker en ook goed warm. Maar de bezorgdienst lukt het wéér niet om de bestelling op de afgesproken tijd af te leveren.
17 feb 2022 om 22:44 Chickenburger en kaassoufflé te lang gefrituurd, niet lekker
12 feb 2022 om 21:33 Mag wat minder zout op de patat
23 jan 2022 om 19:43 Heerlijke patat, alsof het net uit het vet kwam. En de grillburger… zoooo lekker! Wij wisten niet dat ze bezorgden, anders hadden we er zeker eerder besteld. Bij deze!
8 jan 2022 om 22:26 Bestelling was incompleet. We hebben er achteraan gebeld. Na wat moeilijk doen, zouden ze met een half uur de rest van de bestelling komen leveren. Dit is NIET gebeurd. Vervolgens telefonisch ook niet meer bereikbaar. Wij bestellen hier nooit weer!!
4 jan 2022 om 20:41 Eten was goed warm