DE MUUR AUTOMATIEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Muur Automatiek. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 0:35 Echt snel bezorgd en eten was goed
9 nov 2022 om 19:31 Vriendelijke bezorgster! Eten altijd top!
30 okt 2022 om 19:11 Mocht iets warmer zijn. Verder was het goed eten
30 okt 2022 om 9:35 Altijd heerlijk eten!
25 okt 2022 om 8:03 Was super! Alles goed warm, vriendelijke bezorger
24 okt 2022 om 19:15 Top
16 okt 2022 om 22:13 Gemakkelijk bestellen en betalen. De snacks waren goed warm en de friet knapowtig en warm. Ondanks spitstijd ( 17.30 uue) toch binnen 40 minuten afgeleverd.
24 sep 2022 om 20:14 Lange bezorgtijd. Ik had een milkshake besteld, maar een cola gekregen..
16 sep 2022 om 18:09 Ik had bittergarnituur besteld (32 stuks) kreeg ik 32 bitterballen. Vervolgens probeer ik ze te bellen om aan te geven dat de bestelling verkeerd is. Na 23 belletjes!!! Heb ik ze nog steeds niet bereikt echt slechte service ga hier nooit bestellen!!!
10 aug 2022 om 21:07 Frikandel speciaal besteld, kreeg een gewone frikandel. Een grote patat besteld, kreeg een normale patat. Bezorgtijd volgens afspraak.
4 aug 2022 om 13:51 one drum stick was a little bit raw around the bone. Just for your info. But everything was very tasty as always.
28 jul 2022 om 21:16 Top service!! Aanrader